Aktualni radovi na projektu u siječnju

24.1.2023.

Na području grada Đurđevca izvedeni su radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava u ulicama Matije Gupca i Miroslava Krleže, te se radi priprema za izvođenje kućnih priključaka.  U ulici Antuna Radića aktivni su radovi na rekonstrukciji vodovoda, a ukupno je izvedeno 1600 m cjevovoda.

Također odvijaju se radovi na kanalizacijskoj mreži u naselju Čepelovac te je u tijeku izgradnja Vodospreme Čepelovac, a izvedeno je 1859 m cjevovoda glavnog sabirnog kolektora Budrovac – Čepelovac.

Na području općine Ferdinandovac izvode se kućni priključci na vodoopskrbu, ukupno je izvedeno 103 kom priključaka.

Na području općine Kloštar Podravski vrše se radovi na izgradnji vodoopskrbnih cjevovoda Prugovac i Kozarevac – ukupno je izvedeno 3034 m tlačnog cjevovoda i 3966 gravitacijskog cjevovoda. Izvode i i kućni priključci odvodnje, a ukupno je izvedeno 75 komada od ukupnih 531.

U naselju Novigrad Podravski gravitacijski i tlačni cjevovod izvedeni su u cijelosti, a preostaje još izgradnja crpne stanice. Izvedeno je ukupno 26 komada kućnih priključaka odvodnje na novu mrežu i 82 komada na postojeću mrežu, dok je na vodoopskrbu izvedeno 108 priključaka.  U naselju Delovi tlačni i gravitacijski cjevovod izveden u cijelosti, a izvedeno je 19 komada kućnih priključaka odvodnje na novu mrežu.